Stilios is een bedrijf voor virtual classroom training & moderating

Stilios gelooft in de toekomst. En die toekomst is meer en meer gericht op andere manieren van leren en werken. 

Virtual classroom trainen is er daar één van. En daar zijn wij in gespecialiseerd. Met name alles wat rondom het opzetten en uitvoeren van een virtual classroom training komt kijken. Wij werken met de twee meest gebruikte tools: Adobe Connect en Webex. Voor advies hierover kunt u bij Stilios terecht. Maar ook voor het daadwerkelijk inzetten als virtual trainer en/of moderator. Dit kan ook allemaal in één pakket. Altijd met als doel om u te ontzorgen. Dit kan in elk vakgebied zijn en bij ieder bedrijf of organisatie. Zoekt u een co-trainer, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Als u zelf geen virtual trainer heeft dan is Stilios daar uiteraard voor in te zetten.

Ook inzet als zelfstandig freelance trainer voor klassikale trainingen zit in het programma van Stilios. Vooral technische (automotive) trainingen, maar ook productintroductie en systeemtrainingen. Deze trainingen kunnen zowel in company als op een externe locatie zijn.

“Ontdek, inspireer en pas toe”

– ERIK-JAN RAIJMAKERS, VIRTUAL CLASSROOM TRAINER & MODERATOR –

“Na verschillende jaren klassikaal getraind te hebben, weet ik dat leren op andere en meer efficiëntere manieren kan. Het is mijn doel om deze omgeving voor mensen te creëren. En wel zo dat het leereffect maximaal en tegelijkertijd leuk en interactief is. Daarnaast draagt dit bij aan een duurzamere maatschappij”.